Kerhomme 2018 Kokoontuminen Aulangolla

Vuoden 2018 Morganistien tapaaminen järjestettiin Aulangolla 28. - 29.8. loistavissa sääoloissa. Aurinko paistoi kuten koko kesän Suomessa tänä vuonna. Mukana oli 11 autokuntaa ja viimeisimpänä uutena jäsenenä saimme mukaan myös Aeron.

Lauantaina teimme neljän tunnin matkan Hämeenlinnan ympäristössä. Vierailu Vehoniemen automuseossa Pälkäneellä. Tämä Sallisen perheen jo kolmannessa sukupolvessa pitämä museo ei peri sisäänpääsymaksua, joka ei tarkoita, etteikö museo olisi laaja ja monipuolinen - päinvastoin. Leila Suutarinen esitteli museon historiaa sen alkuajoista nykypäivään. Museo sijaitsee kaunilla paikalla Pälkäneen vesistön tuntumassa. Museon yhteydessä on kahvila terasseineen.

Toisen päivän ajelu suuntautui kohti länttä, joten osa itään ja etelään matkaavista autokunnista ei tähän reittiin osallistuneet. Kohde oli Keppana Kellari, jossa nautimme maittavan lounaan. Mikäli haluat syödä todella hyvin ja tutustua mielenkiintoiseen kahvila/ravintola miljööseen, niin ehdottomasti kannatettava vierailukohde. Useat motoristit - niin autoilevat kuin pyöräilevät - ovat löytäneet tämän eksentrisen kohteen matkansa pysähdys- ja ruokailupaikaksi.

17
12

Kerhomme 20 v. Juhlatapaaminen Mustiossa ja Kasnäsissa 2017

Sään haltijat olivat kerhomme puolella. Saimme viettää upeissa keleissä kerhomme 20v. juhlaa. Ennätys osanottajamäärä osallistui Mustiossa ja Kasnäsissä koettuun Ikimuistoiseen tapahtumaan. Mustion hieno linnakierros sekä upea illallinen ei jättänyt ketään kylmäksi.

Seuraavana päivänä vierailu Minnan ja Samin kesäkahvilassa sekä siellä nautitun upean synttärikakun jälkeen, matka jatkui mahtavassa säässä kohti Kasnäsiä.

Kasnäsissä meitä odotti Suomen kaunein kesäsää. Kasnäsin upea kylpylähotelli tarjosi loistavan illallisen.

Kaikken parasta ovat kerhon jäsenet, jotka tekivät tapahtumasta ikimuistoisen.

Suuret kiitokset kaikille! Tavataan ensi kesänä Aulangolla.

Kesa 2017 1
Kesa 2017 2

MOGistit Pietarsaaressa 2016

Mogistit kokoontuivat kesätapaamiseen 01-02.07.2016. Tapaaminen alkoi perjantaina Markku & Barbro Junnilan huomassa meren äärellä. Ja jatkui lauantaina Bothniarundan merkeissä. Lisää infoa ja kuvia löytyy Kuva albumit sivulla.

Jakobstadissa 2016